Имате въпроси?
0700 700 36

Меню
Меню

Стоков кредит от TBI

Ние предлага гъвкави лизингови схеми за всички продукти от електронния каталог на стойност. За целта компанията има сключен официален договор с TBI Bank. Разнообразните условия, които ни предоставят нашите партньори, позволяват да бъде намерено подходящо и гъвкаво решение за всеки клиент. Кандидатстването за одобрение на стоков кредит може да се осъществи онлайн. Единственото условие е клиентът да притежава валидна лична карта.

Стоков кредит от TBI

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдените на българския пазар марки TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent. TBI Bank си поставя за цел да предложи на клиентите си модерни продукти, гъвкави схеми на изплащане на потребителски кредити и атрактивни промоции.

- Финансиранe от 150 до 10 000 лв.;
- Период на изплащане от 3 до 36 месеца;
- Бързо одобрение, онлайн процес;
- За всички лица навършили 18 години;
- Без скрити такси и комисиони;
- Много възможности за погасяване и разплащане;

При избор на стока на изплащане онлайн, е необходимо да завършите поръчката, след което наш служител ще се свърже с вас за да придвижи одобрението на кредита в рамките на деня. След получаване на одобрение от TBI и сключване на договор с тях, което може да се осъществи изцяло онлайн или в техни центрове, ние ще ви изпратим стоката.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки